Close

ARTISTER

Blasterjaxx

Den elektroniska DJ-duon BLASTERJAXX, bestående av Thom Jongkind och Idir Makhlaf släppte 2012 singeln ”Reborn” och slog sedan igenom rejält i Sverige med deras hit ”Faith” under 2014. Idag har de en stabil position i den elektroniska dansmusiken och har samarbetat med bl.a. Hardwell.

Dannic

Artisten och producenten Dannic från Breda i Nederländerna, samma hemstad som Tiësto och Hardwell, är en av de starkast lysande stjärnorna från den senaste generationen av holländska artister. Han har varit listad på DJ Mag Top 100 DJ-ranking de senaste fyra åren är en tydlig trendsättare inom genren med en växande fanskara. Dannic är helt klart en artist att hålla ögonen på och vi är mycket glada att kunna addera honom till festivalens line-up.

Hardwell

Robbert van de Corput, mer känd som HARDWELL, har hunnit med mer än de flesta någonsin gör under sina musikaliska karriärer. Vid 25 års ålder blev han utsedd till världens främsta av DJ Mag och han kom även att bli den yngsta någonsin som vunnit den eftertraktade Top 100 DJ-utmärkelsen, ett pris som han erhöll två år i rad! Hans största hit ”Call me a Spaceman” har spelats mer än 41 miljoner gånger på Spotify och hans ”Wake up Call” och ”Off the Hook” har spelats otaliga gånger på dansgolv världen över. Senast ut hörs han tillsammans med Jay Sean på låten ”Thinking about You”, en redan väl indansad hit på klubbar och en låt som blickar mot framtidens sound – Hardwell har inte bara hjälpt till att forma det aktuella läget för den elektroniska dansmusiken, han har lämnat ett evigt avtryck inom den.

Brohug

John Dahlbäck, Niklas Lunde och Christopher Lunde har sammanstrålat och skapat housetrion Brohug. Alla tre har en bakgrund som både producenter och DJs och kommer nu ut med gemensamt material. När Brohug släppte låten ”Guerilla” fick de stöd av en lång lista med kända namn, däribland Avicii, Martin Garrix, David Guetta, Afrojack, R3hab och Dada Life. Brohug är en grupp som vet hur man spelar klubbmusik för att få publiken taggad och vi kommer definitivt höra mer om dem under 2017.

”Det ska bli så fett att köra på Lights Festival! Vi kommer köra sönder Annexet med riktig house!”, hälsar John Dahlbäck från Brohug.

Sharks

Den svenska DJ- och producentduon Sharks består av Sophia Englund och Susanna Friberg. Deras låtar har över 3 miljoner streams på Spotify och de har värmt upp scenen åt Veronica Maggio såväl som amerikanska The Chainsmokers. Just nu befinner de sig i studion och spelar in nytt material men varvar detta med ett par exklusiva spelningar i Europa under 2017.

”Vi är så peppade på våren som kommer! Lights är det perfekta avstampet, dessutom tänker vi passa på att spela några osläppta singlar!! Woop woop!”, hälsar DJ-duon.